AKTUÁLIS

          2017. OKT. 23.

 

      Programok:

 

      torkos

      csütörtök

      február 18.

 

      foodapest

      február 21-24.

 

 

 

 

HIRDETÉS

nyitólap / Deli / Ázsi Bt.

Ázsi Bt.

Az Ázsia Bt fűszerüzlet Budapest talán első nemzetközi, főleg távol keleti alapanyagokat árusító üzlete.

Maga az üzlet nem igazán nagy. A kis alapterületen fellelhető bőséges áruválaszték valamint fűszer illatok a keleti piacok hangulatát idézik. Szűk polc folyosókon lehet közlekedni, ahol különleges áru arzenál található. A hangsúly egyértelműen a távol keleti ízvilágon van, de számos más konyha alapanyagai vásárolhatók itt meg.

A bolt egyik fő nevezetessége a fűszerpolc, ahol a bolt saját csomagolásában találhatók meg ABC sorrendben felsorakoztatott fűszerek és fűszerkeverékek. Nagyon széles a választék; a kardamontól a házi vegetáig majdnem minden fellelhető. Számos különböző gombafajta is megtalálható; szárítva, fagyasztva vagy akár üvegben eltéve.

Ázsia Bt

Az élelmiszereken túll ételkészítő konyhai felszereléseket is vásárolhatunk. A wokon kívül vannak bambusz gőzölők, sushi gyártő kütyük, fűszer mozsár, stb.

Széles a tea választék és a keleti ital repertoár, no meg a rizs, a tészta, a szója, stb. A hűtőpultból választhatunk friss fűszernövényeket, valamint ritkábban fellelhető zöldségeket,

Érdekessége a boltnak, hogy a sütni vágyókra is gondoltak, mivel az üzlet választékában hangsúlyt helyeztek a cukrászathoz szükséges díszítő kínálatra is.
 

Egyéb hasznos: Web áruház, házhozszállítás

Web: www.azsiabt.hu

Cím: Budapest 1093. Vámház körút 1-3.

Telefon: 06-1-215-7148, 06-1-455-0997

E-mail: azsiabt@kernel.hu

Nyitvatartási idő:

Hétfő: 10-17
Kedd-Péntek: 7-18
Szombat: 7-15
 

also1

also2

also3

also4