AKTUÁLIS

          2017. OKT. 23.

 

      Programok:

 

      torkos

      csütörtök

      február 18.

 

      foodapest

      február 21-24.

 

 

 

 

HIRDETÉS

nyitólap / Könyvek / Bereznay T. - Mai magyar konyha

Bereznay T:

Bereznay Tamás szakácskönyv

Bereznay Tamás szakácskönyvét hamar meg lehet szeretni. Azon méltán ismert és elismert ételek receptjeit adja közre, melyek közül sokat nagymamáink asztaláról ismerünk, és melyekkel együtt nőttünk fel napköziben és nyáron a Balcsi partján, mint például a halászlé, gulyásleves, töltött káposzta vagy a mákosguba.

Bereznay Tamás gulyás

A szakácskönyv nemcsak háziasszonyoknak íródott, de mindenkinek, aki szereti a hazai főztet, aki egy-egy hosszabbra sikeredett olaszországi nyaralásból hazafele jövet már Letenyénél betér a helyi csárdába egy halászlére vagy paprikás csirkére. Bereznay Tamást a Nők Lapjából ismerhettük meg szélesebb körben; a szakácskönyv a Nők Lapja hasábjain megismert színvonalon profi képekkel csábít egy-egy hazai étel elkészítésére.

Berenay Tamás körözött


Bereznay Tamást nemcsak azért szeretjük, mert a Köztársasági Elnök séfje, és méltán képviseli hazánk gasztronómiáját egy-egy elnöki fogadáson, hanem azért is, mert a hazai konyhaművészet apraját-nagyját, plasztikusan adja közre könyvében 250 recept keretében.

Javasoljuk a könyvet mindenkinek, aki szereti a magyar ízeket, aki még nem szereti, de szeretné megszeretni.

Fejezetek:

  1. Előételek
  2. Levesek
  3. Halételek
  4. Szárnyasételek
  5. Husos finomságok
  6. Egytálételek
  7. Husmentes fogásoki
  8. Saláták és Savanyúságok
  9. Sós falatok
  10. Édességek

Online rendelés

 

Ár 3.990 Ft plusz 15% online kedvezmény
Nyelv  magyar
Áfa kulcs  5%
EAN  9789630678315
ISBN  9630678315
Megjelenés  2009.
Kötésmód  cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám  252
Méret [mm]  194 x 255 x 24
Tömeg [g]  950

 

 

also1

also2

also3

also4