AKTUÁLIS

          2017. OKT. 23.

 

      Programok:

 

      torkos

      csütörtök

      február 18.

 

      foodapest

      február 21-24.

 

 

 

 

HIRDETÉS

nyitólap / Piacok / Rákóczi téri piac

Rákóczi téri piac

Rákóczi téri Vásárcsarnok épülete, az 1890-as években épült, mára műemlékké nyilvánították. Az előtte elhelyezkedő téren a 4-es metró építése miatt kicsit háttérbe szoruló piac nagyon is aktív vásárcsarnok. Kellemes méretei miatt könnyen bejárható és átlátható.

Rákóczi téri piac

A piac bővelkedik hentesüzletekkel, de megtalálható a zöldséges standokon kívül a baromfiárut, pékárut, tejterméket és halakat kínáló bolt is. A piac különösen húsfronton erős, a hentesüzletek egymást érik, míg zöldséges standból kevesebb van, sok zárva is tart.

Rákóczi téri piac

Az őstermelők zöldség-gyümölcs kínálata bőséges, a tej, a házilag készített túró, a sajt választék is kitűnő. A csarnok területén működik egy SPAR élelmiszerüzlet is és, hogy a kínálat még színesebb legyen, van egy Rossmann bolt is.

Rákóczi téri piac


A Rákóczi téri vásárcsarnok bejáratától balra nyílik utca frontról egy autentikus kínai élelmiszerbolt. Láthatóan ázsiai eladóval és vásárlókkal, mely mindenképpen bizonyítja eredetiségét. A kínálat igen széles, olyan élelmiszereket is meg lehet venni frissen, csomagolva, fagyasztva, melyekre nagy valószínűséggel csak a Józsefvárosi piacon bukkannánk rá. Még friss pak choy-t is lehet kapni. Ételeken kívül az étkezéssel kapcsolatos segédanyagokat is meg lehet itt találni, mint például különböző wokokat, rízspárológépet, bambuszpárolókat, edényeket, tányérokat, pálcikákat, stb.

Rákóczi téri piac

Parkolás nehézkes, mivel a tér le van zárva, csak a környező utcákban lehetséges, de azok elég zsúfoltak.
 

 

Piaci összefoglaló

 

Hús-hentesáru Van
Zöldség Van
Gyümölcs Van
Pékáru Van
Tejtermék Van
Sajt üzlet Nincs
Tojás árus Van
Baromfi Van
Hal Van
Élelmiszerbolt Van
Biobolt Van
Virág Van
Laci-konyha (virsli, sültkolbász, tea, sör stb.) Van
Parkolás 220 Ft/óra, utcán
Akadálymentesség Igen
Tisztaság Kiváló
A piac mekkora része fedett? 100%
Egyéb Rossmann, SPAR

also1

also2

also3

also4