Zenecasting

 

 

 

 

 

A harmonion által forgalmazott zenei könyvtár az Ön igényét meghaladó minőségben szolgáltat zenét. Világszínvonalú együttesekkel, világhírű zenészekkel biztosítjuk az Ön számára legmegfelelőbb zenéket. Részletes paraméterekkel tudja megkeresni az önnek legmegfelelőbb zenei részletet, ha még nem tudja biztosan, mit keres.

 

Amennyiben segítségünket kéri, több évtizedes zenei múlttal rendelkező munkatársaink segítenek a kiválasztásban az Ön által megadott elképzelések alapján, akár könyvtár zenéről, akár kereskedelmi forgalomban kapható CD-n megtalálható zenéről legyen szó.

A felhasználandó zenei részlet legalizálásához szükséges adminisztráció pillanatok alatt megvan, legyen az a világ legismertebb zenéje, vagy eddig még soha el nem hangzott dallamról legyen szó. Végezetül szeretnénk megosztani önökkel néhány gondolatot, mely a DeWolfe zenei könyvtár alapítójától származik.

 

        Klasszikus hangulatok         

Az 1946-ban, Sir Thomas Beecham által alapított Royal Filharmonikus Zenekar célja az volt, hogy világklasszis zeneszerzők műveit világszínvonalon ismertessebmeg közönségével. A dirigens halála után a küldezés változatlan maradt, erről tanúskodik az az öt Grammy-díj is, amelyet lemezfelvételeivel nyert az együttes. Az elmúlt évtizedekben Európa legünnepeltebb zenekara lett. Beecham halála óta a zenekart olyan közismert művészek vezették, mint Rudolf Kerpe, Doráti Antal, Andre Previn, Vladimir Ashkenazy és Danielle Gatti. A zenekar továbbra is szem előtt akarta tartani alapítójának elképzelését, hogy olyan nagyszerű zenét alkossanak, mely a hallgatóság minél  szélesebb köreihez eljut. Erre most lehetőség is van, DeWolfe zenéjén keresztül a multimédia segítségével világszerte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 

 


 

 

 

felhasználói név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető

hjhjhggghj (1234)

gfgfhfgyf (Teszt2)

Maddddd hjhgjhxj (Teszt2)

fórum
Cynthia Tested! Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]
KHP Budapest