BezárMikulás eltüntetése
Barabás Zsófi: Marrakech-II (részlet)
Barabás Zsófi: Marrakech-II (részlet)
Barabás Zsófi: Marrakesh II

Gyűjteményünk

„Emberekkel foglalkozni – művészet. A HR tanácsadó munkája is az, még ha kevesebb is benne az azonnal észlelhető látványos elem. Feltárni a megbízó valós céljait, meghatározni a célokhoz optimálisan illeszkedő szervezeti felépítést és megtalálni a munkaerőpiacon azokat, akik tudásuknál, tapasztalatuknál és elhivatottságuknál fogva a legjobban illeszkednek az adott vállalati kultúrához, különleges érzéket igényel.

E tevékenység során a tanácsadó kiemelt figyelmet szentel az egyéniségnek és a belső értékeknek. Nem csoda tehát, ha a HR szakember különösen fogékonnyá válik a képzőművészek, mint különleges egyéniségek belső világának vizuálisan megjelenített képe, a műtárgyak iránt.

Amikor a HuCap vezetője megkérdezett, hogy alakuló gyűjteményüket melyik művész munkáival gyarapítsák, gondolkodás nélkül ajánlottam Barabás Zsófit. Nem csak azért, mert a tehetséges fiatal művésznő pályáját volt szerencsém korai időszakától végigkísérni, hanem főleg azért, mert az ő képeinek gazdag szín- és formavilága számomra teljes hitelességgel ábrázolja az egyén változó hangulatú, de mindig mozgalmas gondolatvilágát.

Örülök, hogy javaslatomat elfogadták."

Bánó Péter
Vadnai Galéria

Cynthia Tested! Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]