BezárMikulás eltüntetése
Barabás Zsófi: Marrakech-II (részlet)
Barabás Zsófi: Marrakech-II (részlet)
Barabás Zsófi: Marrakesh II

Képzési tanácsadás

 

 

Mielőtt belevágna egy fejlesztési projektbe érdemes szakszerűen meghatározni az igényeket, illetve átgondolni a finanszírozási lehetőségeket.

A tanácsadásról

Mielőtt belevágna egy fejlesztési projektbe érdemes szakszerűen meghatározni az igényeket, illetve átgondolni a finanszírozási lehetőségeket.

Mint ahogy egy jó orvos is csak alapos kivizsgálás után ír fel gyógyszert, úgy mi is szeretjük előbb behatóan megismerni ügyfeleink szervezetét, s erre a diagnózisra építve választani ki a megfelelő fejlesztési megoldást. A „gyógyír” ebből kifolyólag lehet az erősítendő kompetenciáknak megfelelő tréning, coaching, esetlegesen teljesítményértékelő rendszer bevezetése, vagy súlyosabb estekben mélyebbre ható beavatkozás. Személyes tapasztalatunk és meggyőződésünk, hogy csak a tüneti kezelésen (pl. klasszikus csapatépítő tréning) túlmutató megoldások szolgálják hosszú távon is eredményesen ügyfeleink igényeit.
Partnereink egyéni, csoportos és szervezeti szintű fejlesztési igényeinek felmérését, valamint a diagnózis elkészítését tapasztalt kollégáink személyes interjúkkal és kérdőívekkel végzik el.

Meglévő és új ügyfeleink számára ingyenes tanácsadás keretén belül nyújtunk információt a képzési programok finanszírozásával kapcsolatban. Akkreditált felnőttképzési intézményként programjainkat cégük szakképzési hozzájárulás keretéből is finanszírozhatja. A különféle EU-s pályázati lehetőségek felhasználásával pedig jelentős támogatással valósíthatja meg saját és munkatársai fejlesztését is.


Tanácsadás folyamata:

  • Célok meghatározása
  • Kiinduló állapot felmérése: a cél függvényében egyéni, csoport és szervezet szinten
  • Fejlesztési terv összeállítása (résztvevők, módszerek, időtartam, költségvetés),  javaslat a finanszírozásra (szakképzési hozzájárulás, pályázatok)
  • Ügyfél jóváhagyása
  • Fejlesztés megvalósítása
  • Értékelés
  • Utánkövetés

Cégünk nyilvántartásba vett felnőttképzést folytató intézmény (nyilvántartási szám 00629-2008), mely FAT akkreditációval (AL-1987) és akkreditált programokkal is rendelkezik. Ennek köszönhetően programjaink elszámolhatóak a szakképzési hozzájárulás terhére.

Kérje szakértő munkatársunk segítségét képzési programjának megtervezéséhez és megvalósításához!

 

Cynthia Tested! Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]