Intergavel meghívó

Tisztelt Partnerünk, Kedves Érdeklődő!

Szeretettel meghívjuk Önt az Ipar Napjai Kiállításra. Amennyiben nálunk regisztrál, az Intergavel Aukciószervező Kft. vendégeként a kiállítást ingyen tekintheti meg.

Regisztráció:

Kattintson a „Részt veszek” gombra, amely átirányítja Önt az online regisztrációs felületre. Amennyiben ezen az oldalon jelzi részvételi szándékát, a kiállításra a belépés INGYENES.
A kitöltött Regisztrációs Lap elküldése után hamarosan kap egy válasz e-mailt. Kérjük, nyomtassa ki és hozza magával annak mellékletét, amellyel a pénztárban való sorban állás nélkül, azonnal beléphet a területre.

Várjuk szeretettel a rendezvényen!

Üdvözlettel:
Kocsis Csaba
ügyvezető

105/B stand
RÉSZT VESZEK

Időpont:
2016. május 24-27.

10:00-17:00 óráig

Ipar Napjai Kiállítás

Helyszín:
Hungexpo „A” pavilon
1101 Budapest,
Albertirsai út 10. (Expo tér 1.)

Keressen minket
a 105/B standon!

Az Intergavel Aukciószervező Kft.

Cégünk már 11 éve foglalkozik árverések szervezésével az ipari szektorban. Az online árverés tiszta, átlátható körülményeket teremt, eladó és vevő számára kölcsönös előnyökkel jár. Kínálatunkban a keresett áruk mellett sok esetben hiánycikkek, egyedi gépek, szerszámok, eszközök találhatók. A licitek általában a piaci árak alatt indulnak.

Az Ipar Napjai Kiállítás

Világmárkákkal, multinacionális cégekkel, valamint kis- és középvállalatok kínálatával vár minden érdeklődőt, mérnököt, szakembert az Ipar Napjai kiállítás. A rendezvény különleges környezetet teremt új üzleti kapcsolatok kiépítésére, a meglévők ápolására, a piaci trendek feltérképezésére. A kiállítás tematikája lefedi az ipari termelésben résztvevő ágazatok összességét.

Copyright © 2016 Intergavel Aukciószervező Kft.

Jelen meghívónkat a következő törvényeket tiszteletben tartva küldjük: 2011. évi CXII. törvény - az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról („Info tv”), 2001. évi CVIII. törvény - az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről („Elker tv.”) valamint 2008. évi XLVIII. törvény - a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól („Reklámtörvény”).

Adatkezelő: Intergavel Aukciószervező Kft. | 2040 Budaörs, Pf. 499. | info@intergavel.hu

Megtisztelő figyelmét köszönjük szépen!