Egyedi szolgáltatások

Iskolánk a hagyományos kurzusokon felül személyre szabott és céges tanfolyamokat is kínál. Minden új tanulni vágyó szintfelmérő tesztet tölt ki, amely alapján a számára legideálisabb, tudásának megfelelő csoportba kerülhet. Szintrendszerünket a Közös Európai Referenciakeret (Common European Framework) által meghatározott szintleírásokkal összhangban alakítottuk ki.

Egyéni képzés

csoportA magánórákra egész évben folyamatosan lehet jelentkezni. Az egyéni képzés előnye, hogy teljes mértékben a tanulóhoz tud igazodni a tananyag, a tempó és a foglalkozások sűrűsége is. Rugalmas időbeosztással főként olyanok számára ajánljuk, akik munkájuk miatt nem tudnak kötött időpontokhoz alkalmazkodni.

Az egyéni képzés hatékonysága kiemelkedő, hiszen személyre szabott oktatási program alapján sajátítható el a nyelvtudás, s a tanár is kizárólag a diák fejlődésére tud koncentrálni. Iskolánk igyekszik további rugalmasság biztosítására is: az előzetesen egyeztetett tanóra a képzési időpont előtt 24 órával következmények nélkül lemondható.


Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00702-2010.

Cím: 1172 Budapest, XVII. Hősök tere 18. | Telefonszám: +36-30/934-0984
Cynthia Tested! Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]