Filozófia – ahogyan mi oktatunk

tryNyelviskolánkban 32 órás tanfolyamokat indítunk. A kis létszámú (4-8 fős) csoportokban történő oktatás nem csak azért fontos, hogy minden résztvevővel külön is tudjunk foglalkozni, képességeit és személyiségét megismerve segítsük a leghatékonyabb, sikeres nyelvtanulásban, hanem azért is, hogy a kurzusokon a résztvevők oldott, vidám légkörben tanulhassanak.

A 32 órás tanfolyamok ideje alatt a tanulók nem csak a tananyagot sajátíthatják el, hanem egymást megismerve könnyebben haladnak együtt, eredményeikkel motiválhatják egymást. Nem ritka, hogy a tanfolyamokon résztvevők szabadidejükben közösen készülnek fel a következő alkalomra, gyakran a nyelvvizsgára is.

Tanfolyamaink a teljesen kezdő szinttől a felsőfokú nyelvvizsgáig történő felkészítésig végigvezetik a résztvevőket azon az úton, amelynek a végén kiváló nyelvtudást kaphatnak. A kurzusok moduljai egymásra épülnek, a korszerű tananyag, a szakirányú végzettséggel és több éves szakmai gyakorlattal rendelkező tanárok biztosítják a nyelvtanulás hatékonyságát.

Kurzusainkon nem csak az a cél, hogy a résztvevők a hivatalos megmérettetéseken jól szerepeljenek, de nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy tanulóinkat a mindennapi életben is használható nyelvtudáshoz segítsük. Éppen ezért a tanfolyamokon ugyanolyan hangsúlyos mind a négy nyelvi alapkészség (beszéd, hallás utáni értés, írás, olvasás) fejlesztése, hiszen ezek mindegyike elengedhetetlen a sikeres írásbeli és szóbeli kommunikáció megteremtéséhez.

A Liget Nyelvviskola kis létszámú csoportjaiban a kurzusokon való részvétel nem csak az alkalomról alkalomra megszerzett tudás miatt lehet élvezetes, hanem a csoportként való együtt haladás és gondolkodás eredményeképp a tanulók egyre fejlődő, angol nyelvű közösségben oszthatják meg egymással gondolataikat. Az így szerzett élmények magabiztosabbá, bátrabbá teszik nyelvhasználat kapcsán a tanfolyamokon résztvevőket.

 

Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00702-2010.

Cím: 1172 Budapest, XVII. Hősök tere 18. | Telefonszám: +36-30/934-0984
Cynthia Tested! Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional [Valid RSS]