Beschreibung: Oracle Corporation

 

 

 

 

Hírlevél – 2015. november

Oracle Cloud szolgáltatások

 

Tartalom

 

       http://www.oracle.com/us/design/314868-fy15-opn-tmplts-nl-icon-arrw-2277321.png

Data Visualization Cloud Service

       http://www.oracle.com/us/design/314868-fy15-opn-tmplts-nl-icon-arrw-2277321.png

Java Cloud Service

       http://www.oracle.com/us/design/314868-fy15-opn-tmplts-nl-icon-arrw-2277321.png

Integration Cloud Service

       http://www.oracle.com/us/design/314868-fy15-opn-tmplts-nl-icon-arrw-2277321.png

Lemaradt az Oracle PaaS webináriumról?

Tisztelt Olvasó!

 

Az Oracle üzleti stratégiájának egyik legfontosabb eleme a felhő alapú szolgáltatások fejlesztése. A felhő megoldások egyre több szerepet kapnak az informatikai rendszerek fejlesztésében és üzemeltetésében. Bizonyos piaci trendekkel (digitális gazdaság, Big Data) kapcsolatos informatikai projektek pedig jelentős mértékben építenek a felhő alapú megoldásokra.

Az Oracle nyilvános felhő portfóliójának számottevő elemei a platformszolgáltatások (PaaS), melyek lehetővé teszik, hogy saját meglévő alkalmazásainkat a felhőben futtassuk, vagy SaaS alkalmazásokat egészítsünk ki akár éles üzemeltetési, akár tesztelési célból.

A nyilvános felhő egyik nagy előnye, hogy a nagyobb mértékű méretrugalmasság miatt költséghatékony módon tudjuk használni a platformot, így méretezhetőbb, rugalmas alkalmazásokat fejleszthetünk alacsonyabb költségek mellett.

Az Oracle technológiai platform fontos elemei az adatbáziskezelő mellett a alkalmazásszerver, integrációs és üzleti intelligencia megoldások. Az Oracle az elmúlt néhány hónapban több platformszolgáltatást tett elérhetővé ezeken a területeken, melyek közül hármat ajánlunk most az olvasó figyelmébe.

 

Érdeklődése, felmerülő kérdései esetén készséggel állunk rendelkezésére,

 

Üdvözlettel:

 

Ildiko Bodi

Business Development Consultant

ildiko.bodi@oracle.com

 

Data Visualization Cloud Service (DVCS)

 

Az üzleti folyamatok növekvő és egyre kifinomultabb, több adatot feldolgozó információigényét egyre gyorsabban és hatékonyabban kell kiszolgálni új generációs üzleti intelligencia megoldásokkal.

Az Oracle nyilvános felhő szolgáltatásaival a sokat bizonyított, folyamatosan megújuló nagyvállalati BI platform érhető el, melynek segítségével kiszolgálhatjuk a korszerű üzletmenet információéhségét akár a felhasználók meglévő IT infrastruktúrájára építve, akár azoktól teljesen függetlenül is.

 

Új termékünk / szolgáltatásunk egyszerű, könnyen és gyorsan használatba vehető, valóban felhasználóbarát, 100%-ig önkiszolgáló vizuális elemzési lehetőség üzleti felhasználók számára, mely elérhető:

·         Az Oracle BI 12c verzióban önálló on-premise termékként

·         Az Oracle Business Intelligence Cloud Services szolgáltatás részeként

·         És önálló szolgáltatásként is Data Visualization Cloud Services néven

 

Data Visualization bemutató a 2015-ös OpenWorld rendezvényen

Data Visualization használata Larry Ellison előadásában

 

További információ:

Oracle Data Visualization Cloud Service

Getting Started with Oracle Data Visualization

 

Java Cloud Service

 

A Java a legnépszerűbb alkalmazásfejlesztési platform a hagyományos és a felhőmegoldásokban egyaránt. Az egyik legkorszerűbb vállalati Java alkalmazásszerver, a WebLogic immáron az Oracle Felhőben is elérhető.

 

A Java Cloud Service egy egyszerű, gyors és agilis Java fejlesztő és futtató platform, vállalati szintű biztonsági képességekkel, rendelkezésre állással és teljesítménnyel. Segítségével költséghatékony módon használhatjuk a kritikus vállalati rendszerek igényeihez szabott platformot a felhőben futó alkalmazások fejlesztésére, éles, teszt, oktatói vagy átmeneti környezetek kialakítására.

 

 

 

Lehetőségek:

·         WebLogic Standard / WebLogic Enteprise / WebLogic Suite környezetek

·         Java Cloud Service vagy Java Virtual Image használata

·         General vagy High-Memory konfigurációk

·         Metered (havi- vagy óradíjas) vagy Non-Metered (havidíjas) árazás

 

További információ:

Videók, adatlapok, gyakori kérdések és árazás

 

Integration Cloud Service

 

A független alkalmazásokat továbbra is össze kell kapcsolnunk egymással, a felhőben, saját adatközpontokban vagy hibrid architektúrákban. Az integrációs feladat sok hozzáértést és időt igénybevevő költséges folyamat.

 

A felhőben új lehetőségek jelennek meg az integráció támogatására előre kialakított a platformot használó közösség tapasztalatát, gyakorlatát kiaknázó, folyamatosan frissülő készen felhasználható integrációs kapcsolati pontok formájában. A felhő alapú integrációs platform segítségével lerövidíthetjük az integrációs projektek idejét és növelhetjük hatékonyságukat.

 

Az Oracle Integration Cloud Service leegyszerűsíti a saját adatközpontban futó és a felhőalapú szolgáltatásként használt alkalmazások közötti integrációt, legyen szó Oracle, avagy más gyártók nem Oracle alapú megoldásairól.

További információ:

Connect Your Business with Oracle Cloud Integration

Getting Started with Oracle Integration Cloud Service (playlist)

What is Oracle Integration Cloud Service?

 

Lemaradt az Oracle PaaS webináriumról?

 

Regisztráljon az alábbi linken, és bárhol, bármikor megtekintheti webináriumon tartott bemutatónkat, amelyből megtudhatja, hogyan gyorsítja és teszi költséghatékonyabbá vállalkozása működését az Oracle PaaS!

 

Önnek szól előadásunk, ha:

·        Olyan fejlesztő vagy fejlesztési vezető, aki felhőplatform segítségével akar megszabadulni az üzemeltetési feladatoktól és költségektől, és gyorsítani szeretné az alkalmazások fejlesztési idejét.

·        Olyan informatikai szakember, aki felhőalapú platformot keres, hogy gyorsabban tudjon válaszolni az üzleti kihívásokra és csökkenthesse a költségeket.

Oracle PaaS webinárium

 

facebooktwitterlinkedin