Oracle Corporation
Exadata

Miért kellene minden informatikai döntéshozónak használni a PaaS-t?

Önnek szól meghívónk, ha informatikai csapata bonyolult folyamatok mentén végzi a fejlesztést, kódolást, testreszabást, leszállítást, tesztelést és üzembe helyezést. Ez egyre több időt, erőforrást és költséget vesz igénybe, valamint hatalmas befektetést igényel az informatikai infrastruktúrába.

Csatlakozzon online közvetítésünkhöz, és tudja meg, hogyan tudja a felhőben futtatni meglévő és új alkalmazásait, és ez hogyan csökkentheti üzemeltetési költségeit, gyorsíthatja az innovációt és alakíthatja át üzletmenetét, vagy üzleti modelljét.

Önnek szól ez a webinárium, ha:

Bullet Image Olyan informatikai szakember, aki felhőalapú platformot keres, hogy gyorsabban tudjon válaszolni az üzleti kihívásokra és csökkenthesse a költségeket.
Bullet Image Olyan felhőplatformot keres, amivel képes meglévő vagy jövőbeli alkalmazásait SaaS-alkalmazásként szolgáltatni, vagy SaaS alkalmazásokat más alkalmazásokhoz integrálni, hogy jobban támogassa az átfogó üzleti folyamatokat, az együttműködést és az üzleti átláthatóságot.
Amiért érdemes részt venni:

Bullet Image Egyszerűsítse az informatika feladatait, csökkentse a költségeket és tegye egyszerűbbé az üzemeltetést. Engedje, hogy az üzleti oldal a felhőre vigye át az alkalmazásokat, tegye gyorsabbá az innovációt és találjon új piacokat!
Bullet Image Korszerűsítse az üzleti alkalmazásokat, készítsen és helyezzen üzembe újakat rövid idő alatt – mindezt egyetlen szabványalapú felhőplatformon!
Bullet Image Helyezzen éles alkalmazásokat a felhőbe!
Bullet Image Tudja meg, hogyan alakíthatja át az infrastruktúra- és szoftverköltségeket tőkebefektetésből előrelátható üzemeltetési költségekké!
Bullet Image Takarítsa meg az üzleti intelligencia, Java-alkalmazások és az Oracle egyéb megoldásainak futtatásához kapcsolódó idő és munka jelentős részét!
Bullet Image Tanuljon a nemzetközi szinten elérhető gyakorlatokból!
Program:

12.30 – 12.40 A 2015-ös Oracle Openworld Felhővel kapcsolatos hírei – Molnár Balázs, Oracle felhőszakértő
12.40 – 10.00 Adatvizualizáció felhő alapú szolgáltatással – Radnai Szabolcs, BI üzletfejlesztési igazgató – ECEMEA
13.00 – 13.30 Oracle Java-szolgáltatások – Petrohán Zsolt, Oracle vezető értékesítési tanácsadó
13.30 – 13.55 Mire használhatjuk ma az Oracle Felhő platformot? – Molnár Balázs, Oracle felhőszakértő

Red Button Top
Regisztráljon itt!
Red Button Bottom
Calendar 2015. november 27.
12:30 PM (CET)
Előadók
Molnár Balázs
Molnár Balázs
Oracle felhőszakértő
Radnai Szabolcs
Radnai Szabolcs
BI üzletfejlesztési igazgató – Kelet-Európa (TBA)
Petrohán Zsolt
Petrohán Zsolt
Oracle vezető értékesítési tanácsadó
Először a legalacsonyabb kockázatú feladatok kerülnek a felhőbe
Felhő
A felhőben végzett alkalmazásfejlesztés és tesztelés 39%-ról 52%-ra emelkedett két év alatt
Hazak
Az Oracle nyilvános felhője:
Használja ki a biztonságosan üzemeltetett kulcsrakész fejlesztési platformot, vagy

Saját PaaS saját adatközpontban:
Helyezze üzembe saját adatközpontjában az Oracle Java Cloud Service, Oracle Business Intelligence és Oracle Database Cloud Service megoldásokat!
Integrated Cloud Applications and Platform Services

Oracle Corporation - Worldwide Headquarters, 500 Oracle Parkway, OPL - E-mail Services, Redwood Shores, CA 94065, United States


Személyes adatainak biztonsága nagyon fontos számunkra. Bármikor bejelentkezhet fiókjába, és módosíthatja e-mail előfizetéseit, illetve úgy is dönthet, hogy lemondja az Oracle Marketing részleg által küldött összes e-mailt.

Ne feledje azonban, hogy a marketing jellegű kommunikáció lemondása nincs hatással az olyan fontos üzleti értesítések küldésére, amelyek az ön és az Oracle között jelenleg fennálló kapcsolatát érintené, ideértve a biztonsági frissítéseket, az eseményekre szóló regisztrációs értesítéseket, valamint a fiókkezeléssel és a terméktámogatással/szolgáltatásokkal kapcsolatos kommunikációt.