Oracle Corporation
Exadata

Miért kellene minden informatikai döntéshozónak használni a PaaS-t?

Önnek szól meghívónk, ha informatikai csapata bonyolult folyamatok mentén végzi a fejlesztést, kódolást, testreszabást, leszállítást, tesztelést és üzembe helyezést. Ez egyre több időt, erőforrást és költséget vesz igénybe, valamint hatalmas befektetést igényel az informatikai infrastruktúrába.

Csatlakozzon online közvetítésünkhöz, és tudja meg, hogyan tudja a felhőben futtatni meglévő és új alkalmazásait, és ez hogyan csökkentheti üzemeltetési költségeit, gyorsíthatja az innovációt és alakíthatja át üzletmenetét, vagy üzleti modelljét.

Önnek szól ez a webinárium, ha:

Bullet Image Olyan informatikai szakember, aki felhőalapú platformot keres, hogy gyorsabban tudjon válaszolni az üzleti kihívásokra és csökkenthesse a költségeket.
Bullet Image Olyan felhőplatformot keres, amivel képes meglévő vagy jövőbeli alkalmazásait SaaS-alkalmazásként szolgáltatni, vagy SaaS alkalmazásokat más alkalmazásokhoz integrálni, hogy jobban támogassa az átfogó üzleti folyamatokat, az együttműködést és az üzleti átláthatóságot.
Amiért érdemes részt venni:

Bullet Image Egyszerűsítse az informatika feladatait, csökkentse a költségeket és tegye egyszerűbbé az üzemeltetést. Engedje, hogy az üzleti oldal a felhőre vigye át az alkalmazásokat, tegye gyorsabbá az innovációt és találjon új piacokat!
Bullet Image Korszerűsítse az üzleti alkalmazásokat, készítsen és helyezzen üzembe újakat rövid idő alatt – mindezt egyetlen szabványalapú felhőplatformon!
Bullet Image Helyezzen éles alkalmazásokat a felhőbe!
Bullet Image Tudja meg, hogyan alakíthatja át az infrastruktúra- és szoftverköltségeket tőkebefektetésből előrelátható üzemeltetési költségekké!
Bullet Image Takarítsa meg az üzleti intelligencia, Java-alkalmazások és az Oracle egyéb megoldásainak futtatásához kapcsolódó idő és munka jelentős részét!
Bullet Image Tanuljon a nemzetközi szinten elérhető gyakorlatokból!
Program:


Bullet Image

Az Oracle OpenWorld 2015 legújabb hírei – Molnár Balázs, Oracle felhőszakértő
Bullet Image Az Oracle platform szolgáltatási áttekintése – Molnár Balázs, Oracle felhőszakértő
Bullet Image Oracle felhőplatform az üzleti intelligenciához – Radnai Szabolcs, BI üzletfejlesztési igazgató – ECEMEA
Bullet Image Oracle Java-szolgáltatások – Petrohán Zsolt , Oracle vezető értékesítési tanácsadó
Bullet Image Kiemelt felhőhasználati esetek – Molnár Balázs, Oracle felhőszakértő

Red Button Top
Regisztráljon itt!
Red Button Bottom
Calendar 2015. november 27.
12:30 AM
Előadók
Molnár Balázs
Molnár Balázs
Oracle felhőszakértő
Radnai Szabolcs
Radnai Szabolcs
BI üzletfejlesztési igazgató – Kelet-Európa (TBA)
Petrohán Zsolt
Petrohán Zsolt
Oracle vezető értékesítési tanácsadó
Először a legalacsonyabb kockázatú feladatok kerülnek a felhőbe
Felhő
A felhőben végzett alkalmazásfejlesztés és tesztelés 39%-ról 52%-ra emelkedett két év alatt
Hazak
Az Oracle nyilvános felhője:
Használja ki a biztonságosan üzemeltetett kulcsrakész fejlesztési platformot, vagy

Saját PaaS saját adatközpontban:
Helyezze üzembe saját adatközpontjában az Oracle Java Cloud Service, Oracle Business Intelligence és Oracle Database Cloud Service megoldásokat!
Az Oracle elkötelezett egy olyan vállalati kultúra terjesztése iránt, amelynek középpontjában az integritás, a felelősségvállalás és az etikus üzleti magatartás áll. Kattintson ide az erre az eseményre vonatkozó fontos etikai információért.
Integrated Cloud Applications and Platform Services

Oracle Corporation - Worldwide Headquarters, 500 Oracle Parkway, OPL - E-mail Services, Redwood Shores, CA 94065, United States


Személyes adatainak biztonsága nagyon fontos számunkra. Bármikor bejelentkezhet fiókjába, és módosíthatja e-mail előfizetéseit, illetve úgy is dönthet, hogy lemondja az Oracle Marketing részleg által küldött összes e-mailt.

Ne feledje azonban, hogy a marketing jellegű kommunikáció lemondása nincs hatással az olyan fontos üzleti értesítések küldésére, amelyek az ön és az Oracle között jelenleg fennálló kapcsolatát érintené, ideértve a biztonsági frissítéseket, az eseményekre szóló regisztrációs értesítéseket, valamint a fiókkezeléssel és a terméktámogatással/szolgáltatásokkal kapcsolatos kommunikációt.