Oracle Corporation
Kérdőív meghívó

Töltse ki kérdőívünket egy személyre szabott, ingyenes konzultációért és egy ajándék, kerékpáros mobiltartóért!

Kedves Hölgyem/Uram!

Az Oracle elkötelezett abban, hogy partnereinek, a hazai és nemzetközi közép- és nagyvállalkozásoknak mindig pontosan azokat a megoldásokat kínálja, amelyekre épp a legnagyobb szükség van.

Büszkék vagyunk rá, hogy az ügyfeleinkben megfogalmazódott igényekre mindig azonnali és optimális megoldást tudunk szállítani.

Kérjük, segítse ezt a törekvésünket azzal, hogy kitölti kérdőívünket, és elmondja, melyek azok a feladatok, amelyekkel ma Önnek, illetve vállalatának szembe kell néznie.

Töltse ki kérdőívünket január 31-ig és ingyenes, személyre szabott konzultáción vehet részt szakértőnkkel, valamint egy kerékpáros mobiltartóval köszönjük meg segítségét!

Köszönettel és üdvözlettel:

Cornelia Ureche

Cornelia Ureche
Channel Campaign Manager RO & HU
Mobile: +420 778 742 918
Cornelia.ureche@oracle.com
Oracle

Red Button Top
Kitöltöm a kérdőívet
Red Button Bottom
Töltse ki kérdőívünket és legyen az Öné ez a kerékpáros mobiltartó!

Kerékpáros mobiltartó


Integrated Cloud Applications and Platform Services
SEV100495898

Oracle Corporation - Worldwide Headquarters, 500 Oracle Parkway, OPL - E-mail Services, Redwood Shores, CA 94065, United States

Személyes adatainak biztonsága nagyon fontos számunkra. Bármikor bejelentkezhet fiókjába, és módosíthatja e-mail előfizetéseit, illetve úgy is dönthet, hogy lemondja az Oracle Marketing részleg által küldött összes e-mailt.

Ne feledje azonban, hogy a marketing jellegű kommunikáció lemondása nincs hatással az olyan fontos üzleti értesítések küldésére, amelyek az Ön és az Oracle között jelenleg fennálló kapcsolátát érintené, ideértve a biztonsági frissítéseket, az eseményekre szóló regisztrációs értesítéseket, valamint a fiókkezeléssel és a terméktámogatással/szolgáltatásokkal kapcsolatos kommunikációt.