cégünkről

Kreatív szakértelem

A Studiotech Hungary 1992-es alapítása óta a magyar broadcast piac meghatározó és tradicionálisan úttörő szereplőjévé vált. A kezdő studiotechnikai rendszerektől egészen a nagy bonyolultságú, kulcsrakész rendszerek tervezésén és kivitelezésén át számos területen, kisebb és nagyobb volumenű projektekben bizonyíthatta kvalitásait.
 
A Studiotech nemzetközi csoport aktív tagjaként nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a csoport egésze sikereiről, innovatív megoldásairól, és technológiai kompetenciájáról nemzetközi szinten jegyzett szolgáltató legyen.
 
Megoldásaink gerincét képező professzionális rendszereinket a piaci elvárásokat messzemenően figyelembe véve állítjuk össze és ajánljuk vevőinknek. A rendszerintegráció területén szerzett tapasztalatunknak köszönhetően nem pusztán követjük, hanem alakítjuk is a hazai piaci trendeket.
 
A megoldások kidolgozása során törekszünk a nemzetközi high-end technológiákat a gyakorlatiasság jegyében, kellő szakmai ízléssel alkalmazni. Munkánk során igyekszünk nemcsak meglévő, hanem még formálódóban lévő kérdésekre is választ adni.
 
Rendszereinket világszínvonalú gyártók termékeiből állítjuk össze, hogy a lehető legjobb gyártói háttérrel, gyors és megbízható szállítást biztosíthassunk ügyfeleinknek. Rugalmasságunkat a hazai piaci viszonylatban egyedülálló finanszírozási hátterünk erősíti, mellyel modern üzleti megoldásokat, kedvező fizetési konstrukciókat biztosíthatunk ügyfeleinknek.
 
Szerteágazó projektekben edződött, tapasztalt csapatunk erőssége éppen a projektszemléletben rejlik. Rendezett sales infrastruktúránk, kreatív tervezői csapatunk, mobilis és állandó külső szakértőink, modern projekt managementünk, dokumentációs folyamataink, és egyéb szolgáltatásaink (oktatás, pre-sales support) mind a projektek sikeres lebonyolítására fókuszálnak.
 
A cég vezetése fontosnak tartja, hogy értékesítőit, mérnökeit állandó szakmai továbbképzésben részesítse. Ez a befektetett energia megtérül saját projektjeinkben, és igazolódik abban, hogy csapatunk tagjait rendszeresen kérik fel szakértői vélemény nyújtására.
 

Külső szakértői csapat

Szolgáltatásunk esszenciája a szakmai kompetencia és rugalmasság. Ennek érdekében bázis csapatunk mellett egy külső szakmai csapatot is mozgósítani tudunk, akik szaktudásukkal és állandó rendelkezésre állásukkal járulnak hozzá csapatunk sikerességéhez.

A csapatban megtalálhatóak a magyar broadcast szakma elismert képviselői, összetétele rugalmasan, aktuális projektjeink függvényében változik.
 
A Studiotech büszke arra, hogy ezek a szakértők és szakemberek csapatként, egy szakmailag változatos és kellemes környezetben tudnak együtt dolgozni. Ennek eredményeképpen sikeres projekteket és hosszú távú ügyfél megelégedettséget tudunk elérni.

 

 

©Studiotech 2009.
E-mail: studiotech@studiotech.hu | Telefon: (0036 1) 240-1444 | Cím: 1039 Budapest, Szentendrei út 285.