Professzionális vállalati megoldás

az eusysról

Az eusys egy olyan olcsó és megbízható ügyviteli és vállalatirányítási rendszer, amely túllép a korábbi hasonló megoldások informatikusi vagy tisztán könyvelői szemléletén, és könnyen használható eszközt ad a vállalkozás vezetőjének a kezébe, mégis otthonosan használhatják a pénzügyi, ügyviteli szakemberek, raktárosok, számlázók, és más munkakörben dolgozó kollégák is. A fejlesztést több mint egy éves, több száz felhasználó kérdőíves és csaknem félszáz mélyinterjús kutatás, majd az ezt kiértékelő elemzés vezette be. A kutatás megmutatta, hogy a felhasználók leginkább az egyszerűséget, a többi irodai programmal való integráltságot, és az azokhoz közelítő megjelenést tartják a legfontosabbnak, továbbá a költséghatékonyságot - az elektronikus számla kiállítását (és befogadását), illetve azt, hogy a kevéssé képzett (nem szakértő) kollégák se tévedjenek el használat közben. A program legfontosabb újdonsága, hogy előre definiált ügymenet-folyamatok segítségével egy ügyviteli képzettséggel nem rendelkező munkatárs is könnyen ki tud állítani vevőszámlát, rögzíteni tudja a szállítói számlákat vagy a bankot, el tudja látni a tipikus dokumentumkezelői feladatokat. (A vállalkozás igényeit figyelembe véve többféle logika mentén további folyamatok is definiálhatók.) Komoly előny, hogy a partnerek adatkarbantartásához az eusys integrálható a Microsoft Outlookkal, így pl. a számlázás egyenesen az Outlookból is indítható. Ez megszünteti a kétféle partneradatbázisból eredő problémákat, frissítési-szinkronizálási nehézségeket. Az Eusys alatt működő adatbáziskezelő a Firebird Sql. A választást hosszas kutatás előzte meg, végül két érv döntött mellette. Egyrészt, mert nagy adatbázisikon is elvégzett sebességi tesztjeink azt mutatták, hogy minden tekintetben egyenrangú fele más SQL adatbáziskezelőknek, továbbá fontos szempont volt az is, hogy ez ingyenes. Ezzel is igyekeztünk a hazai vállalkozások számára olyan megoldást találni, amit kisebb költség ráfordítással tudnak bevezetni.
HÍREK RÖVIDEN
  • FELHASZNÁLÓKAT KERESÜNK az eusys számlázó programok éles tesztelésére. Most ingyenesen kezdheti el használni a legújabb fejlesztésű programokat, cserében azt kérjük, hogy a működés során tapasztalt kényelmetlenségeket, hibákat jelezze felénk.
    Részletek
  • VÁLLALATIRÁNYÍTÁS - EU-TÁMOGATÁSSAL. A GOP-2011-2.2.1 és KMOP-2011-1.2.5 konstrukciókkal 1-10 millió forintos támogatással valósíthatja meg vállalati rendszerét! Ráadásul a SZÁMADÓ most átvállalja Öntől a pályázat megírásával kapcsolatos feladatokat és költségeket!
    Részletek