Professzionális vállalati megoldás

Dokumentumkezelés

E-mailek, faxok, postán érkezett anyagok, bemenő és kibocsátott - szkennelt vagy elektronikus - számlák, belső feljegyzések, kalkulációk, árajánlatok, tervrajzok, képek, hang- és videó fájlok gyűlnek egyre nagyobb számban minden vállalkozásnál, s hatékony kezelésük elengedhetetlen az eredményes működéshez. Ráadásul dokumentumokat nem csak rendszerezni kell, hanem a megfelelő személyekhez eljuttatni, a velük kapcsolatos feladatokat elvégez(tet)ni, illetve a folyamat következő szereplőjének átadni az anyagot.
A rengeteg dokumentum eláraszt bennünket, azonban ahhoz, hogy ezekbe ne fulladjunk bele, illetve az adatok ne vesszenek el, hatékony eszközre van szükség ami tárolja, rendszerezi az anyagokat, és segíti a további munkát.
HÍREK RÖVIDEN
  • FELHASZNÁLÓKAT KERESÜNK az eusys számlázó programok éles tesztelésére. Most ingyenesen kezdheti el használni a legújabb fejlesztésű programokat, cserében azt kérjük, hogy a működés során tapasztalt kényelmetlenségeket, hibákat jelezze felénk.
    Részletek
  • VÁLLALATIRÁNYÍTÁS - EU-TÁMOGATÁSSAL. A GOP-2011-2.2.1 és KMOP-2011-1.2.5 konstrukciókkal 1-10 millió forintos támogatással valósíthatja meg vállalati rendszerét! Ráadásul a SZÁMADÓ most átvállalja Öntől a pályázat megírásával kapcsolatos feladatokat és költségeket!
    Részletek