Professzionális vállalati megoldás

Felhőbe integrált Számlázó

Az eusys programok elkészítése során nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy az ne csupán jól számlázzon, vagy könyveljen, hanem képes legyen informatikai szempontból is megfelelni a korszerű elvárásoknak. Külön figyelmet fordítottunk arra is, hogy a program az informatikai felhőben is tudjon működni. Lényeges dolog ez, hiszen így a felhasználónak nincs gondja a programfrissítésekkel, és az ügyfélszolgálati támogatás is lényegesen hatékonyabb, továbbá az adatok lényegesen nagyobb biztonságban vannak.
HÍREK RÖVIDEN
  • FELHASZNÁLÓKAT KERESÜNK az eusys számlázó programok éles tesztelésére. Most ingyenesen kezdheti el használni a legújabb fejlesztésű programokat, cserében azt kérjük, hogy a működés során tapasztalt kényelmetlenségeket, hibákat jelezze felénk.
    Részletek
  • VÁLLALATIRÁNYÍTÁS - EU-TÁMOGATÁSSAL. A GOP-2011-2.2.1 és KMOP-2011-1.2.5 konstrukciókkal 1-10 millió forintos támogatással valósíthatja meg vállalati rendszerét! Ráadásul a SZÁMADÓ most átvállalja Öntől a pályázat megírásával kapcsolatos feladatokat és költségeket!
    Részletek