Professzionális vállalati megoldás

Korszerű vállalatirányítás - eu-támogatással

2011.08.02. 08:57

VÁLLALATIRÁNYÍTÁS - EU-TÁMOGATÁSSAL. A GOP-2011-2.2.1 és KMOP-2011-1.2.5 konstrukciókkal 1-10 millió forintos támogatással valósíthatja meg vállalati rendszerét! Ráadásul a SZÁMADÓ most átvállalja Öntől a pályázat megírásával kapcsolatos feladatokat és költségeket!

Ismét megnyíltak a pályázati lehetőségek, így ha Ön vállalati rendszer bevezetésén vagy bővítésén gondolkozik, most érdemes lépnie! A támogatás mértéke 1 és 10 millió forint között lehet, ami teljes a projektérték 50%-a (a Közép-Magyarországi régióban 40%-a). 

Kis, közép és nagyvállalatok számár egyaránt nyitva áll a lehetőség vállalati rendszereik átalakítására vagy bővítésére a most megnyíló EU-források kihasználásával.

Vállalati megoldások széles köre

A 2011-12-re szóló kiírásokban a hardvert, szoftvert és a bevezetéshez kapcsolódó tanácsadást is tartalmazó projektekre a SZÁMADÓ a következő célterületekre tud megoldást biztosítani: CRM, értékesítés, gyártás, humán erőforrás menedzsment és bérszámfejtés; beszerzés, logisztika, táv- és csoportmunka támogatás; pénzügy, számvitel terület, internetes értékesítés (vállalati webáruház), internetes megjelenés (vállalati portál), munkafolyamat-irányítási rendszer bevezetése, elektronikus iratkezelési rendszer bevezetése.

Pályázat költség és kockázat minimalizálásával

A korábbi pályázati ciklusok során a SZÁMADÓ előnyös együttműködsét alakított ki több pályázatíró céggel, így ügyfelei projektjeit gyors és hatékony pályázással tudja támogatni. Az ajánlott pályázatíró mindenekelőtt felméri a pályázat elnyerésének esélyeit, és ennek alapján, a pályázó céggel és a SZÁMADÓ-val, mint megvalósító partnerrel több körben konzultálva állítja össze a pályázati anyagot, ügyelve a kiíró által megkövetelt formai és tartalmi elemekre.

Amennyiben Ön vállalati rendszerének megújításán vagy bővítésén gondolkozik, kérje ingyenes személyes konzultációnkat, amelynek során képet kap a javasolt rendszerről, valamint az igénybe vehető forrásokról.
Írjon most a kornis.gyorgy@szamado.hu címre!

Kapcsolódó területek: CRM, értékesítés, gyártás, humán erőforrás menedzsment és bérszámfejtés; kontrolling és döntéstámogatás, beszerzés, logisztika, táv- és csoportmunka támogatás; pénzügy, számvitel terület, internetes értékesítés (vállalati webáruház), internetes megjelenés (vállalati portál), munkafolyamat-irányítási rendszer bevezetése, elektronikus iratkezelési rendszer bevezetése, kiegészítő, specializált rendszer bevezetése.
HÍREK RÖVIDEN
  • FELHASZNÁLÓKAT KERESÜNK az eusys számlázó programok éles tesztelésére. Most ingyenesen kezdheti el használni a legújabb fejlesztésű programokat, cserében azt kérjük, hogy a működés során tapasztalt kényelmetlenségeket, hibákat jelezze felénk.
    Részletek