Professzionális vállalati megoldás

Jogi nyilatkozat

A számlázó programokra vonatkozó hatályos szabályozás szerint azok a gazdálkodók, aki számláikat informatikai eszközökkel állítják elő, rendelkezniük kell a szoftver készítőjének a nyilatkozatával arról, hogy a program megmfelel a 4/1995.(XI. 22.) PM rendeletnek. E nyilatkozatot a szoftver forgalmazója a gazdálkodó nevére kell, hogy kiállítsa. Az eusys termékek forgalmazója a SZÁMADÓ Kft. ügyfelei számára megküldi a nyilatkozatot.

Gyakran felmerülő kérdés, hogy vajon a program APEH (NAV) engedéllyel rendelkezik-e. Nos engedéllyel kizárólag pénztárgépek kell, hogy rendelkezzenek. A számlázó programokra nem lehet engedélyt kérni, így kapni sem, ezt helyettesíti a gyártónak, vagy a forgalmazónak a törványi megfelelésről szóló nyilatkozata.

HÍREK RÖVIDEN
  • FELHASZNÁLÓKAT KERESÜNK az eusys számlázó programok éles tesztelésére. Most ingyenesen kezdheti el használni a legújabb fejlesztésű programokat, cserében azt kérjük, hogy a működés során tapasztalt kényelmetlenségeket, hibákat jelezze felénk.
    Részletek
  • VÁLLALATIRÁNYÍTÁS - EU-TÁMOGATÁSSAL. A GOP-2011-2.2.1 és KMOP-2011-1.2.5 konstrukciókkal 1-10 millió forintos támogatással valósíthatja meg vállalati rendszerét! Ráadásul a SZÁMADÓ most átvállalja Öntől a pályázat megírásával kapcsolatos feladatokat és költségeket!
    Részletek