Professzionális vállalati megoldás

Rólunk

A SZÁMADÓ Kft. kis, közepes és nagy vállalkozások, szervezetek pénzügyi, ügyviteli és menedzsment feladataira kínál kiforrott, jól használható, könnyen bevezethető, rugalmasan továbbfejlődő szoftvermegoldásokat. Ezek a szoftverek teljes mértékben hazai fejlesztésűek, kifejezetten a magyar pénzügyi-ügyviteli szokásokra és eljárásokra tekintettel, és teljes mértékben az aktuális számviteli szabályoknak és rendeleteknek megfelelően működnek. A cég, amely az elmúlt évek során összességében mintegy 200 fejlesztői évnyi munkát fordított rendszereinek kialakításába, a magyar ügyviteli-informatikai piac egyik legismertebb szereplője. Legújabb fejlesztése az újszerű, ügyfélbarát szemléletű eusys rendszer.
HÍREK RÖVIDEN
  • FELHASZNÁLÓKAT KERESÜNK az eusys számlázó programok éles tesztelésére. Most ingyenesen kezdheti el használni a legújabb fejlesztésű programokat, cserében azt kérjük, hogy a működés során tapasztalt kényelmetlenségeket, hibákat jelezze felénk.
    Részletek
  • VÁLLALATIRÁNYÍTÁS - EU-TÁMOGATÁSSAL. A GOP-2011-2.2.1 és KMOP-2011-1.2.5 konstrukciókkal 1-10 millió forintos támogatással valósíthatja meg vállalati rendszerét! Ráadásul a SZÁMADÓ most átvállalja Öntől a pályázat megírásával kapcsolatos feladatokat és költségeket!
    Részletek