Professzionális vállalati megoldás

Számlázás, ügyvitel

Az eusys Számlázó olcsó és kényelmesen használható ügyviteli megoldást jelent kisebb vállalkozások számára. A rendszer segítségével egyszerűen és gyorsan  készíthet egyedi kiállítású számlákat, rögzítheti a bejövő számlákat, kezelheti a raktárkészletet és nyilvántarthatja partnereit.

Ügyfélbarát szemlélet: az eusys-t úgy fejlesztettük ki, hogy különösebb informatikai vagy ügyviteli ismeretek nélkül is kényelmesen eligazodjon.

Komplex rendszer: Az eusys komplex módon szemléli a vállalkozás működését. Az adatokat csupán egyszer kell rögzíteni, ami gyorsabbá és hibamentesebbé teszi pl. a partnerek adatainak karbantartását.

Hazai fejlesztés: Az eusys teljes mértékben hazai fejlesztők által, a magyar piacra létrehozott rendszer, ezért tökéletesen alkalmazkodik a hazai vállalkozások folyamataihoz, működéséhez, és a törvényi előírásokhoz.

Reális árak: Az eusys ára a hazai vállalkozások büdzséjéhez szabott. Bármely termék megvásárlásával a felhasználó egy teljeskörű megoldást kap az adott feladatra. A programok nem tartalmaznak korlátozásokat a kezelt cégek számát vagy a rögzített bizonylatok mennyiségét illetően. A telepítés élőmunka-igénye alacsony, és a rendszer tanácsadói segítség nélkül is használatba vehető.

Megbízható üzemelés: A fejlesztő ügyfélszolgálata gyorsan és hatékonyan válaszolja meg rendszerek használata során felmerülő kérdéseket, és a modern technikai eszközök segítségével akár perceken belül megkezdi az esetleges hibák elhárítását az ügyfél számítógépén.
HÍREK RÖVIDEN
  • FELHASZNÁLÓKAT KERESÜNK az eusys számlázó programok éles tesztelésére. Most ingyenesen kezdheti el használni a legújabb fejlesztésű programokat, cserében azt kérjük, hogy a működés során tapasztalt kényelmetlenségeket, hibákat jelezze felénk.
    Részletek
  • VÁLLALATIRÁNYÍTÁS - EU-TÁMOGATÁSSAL. A GOP-2011-2.2.1 és KMOP-2011-1.2.5 konstrukciókkal 1-10 millió forintos támogatással valósíthatja meg vállalati rendszerét! Ráadásul a SZÁMADÓ most átvállalja Öntől a pályázat megírásával kapcsolatos feladatokat és költségeket!
    Részletek