Professzionális vállalati megoldás

Számlázó Classic

Az eusys Számlázó Classic kisebb vállalkozások számára kifejlesztett, nagyon egyszerűen kezelhető számlázó megoldás, egy-raktáros  készletkezelési funkciókkal.  
A mai kor igényeinek megfelelően az eusys képes elektronikus számlát (e-számlát) kibocsátani, sőt kategóriájában egyedülálló módon befogadni is. Ezek használatával jelentős költségmegtakarítás érhető el a nagyobb számlaforgalmú cégeknél.
A rendszer előre beépített folyamatokkal segíti a pénzügyekben és ügyvitelben kevésbé járatos felhasználókat, de ilyen folyamatok később is létrehozhatók. Az eusys ügyfélbarát felépítése lehetővé teszi, hogy a döntésekhez szükséges pénzügyi információkat gyorsan és hatékonyan meg lehessen találni. A Microsoft Office programok jól ismert felhasználói felületéhez hasonló környezetben valamennyi funkció kényelmesen elérhető, így a rendszer rendkívül gyorsan megtanulható.
HÍREK RÖVIDEN
  • FELHASZNÁLÓKAT KERESÜNK az eusys számlázó programok éles tesztelésére. Most ingyenesen kezdheti el használni a legújabb fejlesztésű programokat, cserében azt kérjük, hogy a működés során tapasztalt kényelmetlenségeket, hibákat jelezze felénk.
    Részletek
  • VÁLLALATIRÁNYÍTÁS - EU-TÁMOGATÁSSAL. A GOP-2011-2.2.1 és KMOP-2011-1.2.5 konstrukciókkal 1-10 millió forintos támogatással valósíthatja meg vállalati rendszerét! Ráadásul a SZÁMADÓ most átvállalja Öntől a pályázat megírásával kapcsolatos feladatokat és költségeket!
    Részletek