Professzionális vállalati megoldás

Vállalkozásoknak

Minden cégtulajdonosnak, gazdálkodónak nagyon fontos, hogy a cég működéséről és helyzetéről a szükséges információk naprakészen és könnyen összehasonlítható módon, de akár többféle bontásban is elérhetők legyenek.

Mint a vállalatirányítási rendszerek általában, az eusys is a kettős könyvelés belső logikáját követi, azonban a rendszer működtetése és kezelése, az adatok elemzése nem igényel könyvelői szakismereteket. A vállalkozás működésében minden egymásra épül, az egyes részfolyamatok és tevékenységi körök összefüggő rendszert alkotnak.

Valamennyi vállalkozás és gazdálkodó szervezet számára szükségszerű, hogy számlákat állítson ki, a bejövő számlákat rögzítse, és rendszerezze. Nem mindegy azonban, hogy ezek a feladatok mennyi energiát igényelnek, mennyire nehézkes a kötelező ügyviteli feladatok ellátása, továbbá az információk kinyerése a rendszerből. Ugyanahhoz a bizonylathoz másképpen nyúl hozzá a könyvelő, és másképpen az iktatást végző kolléga, és ismét másképpen pl. a raktáros. Ezt felismerve alakítottuk ki a kezelő felületeket, figyelembe véve az egyes munkahelyek szempontjait.
Az előre definiált vagy egyedileg létrehozott munkafolyamatok szinte kézen fogva vezetik a kevésbé járatos kollégákat, hogy hibamentesen tudják ellátni az ügyvitelhez és a pénzügyhöz kapcsolódó feladatokat.
Az eusys kialakítása, szerkezete, menüi és a listakészítés különféle eszközei lehetővé teszik, hogy Ön és munkatársai könnyen áttekinthető és maximálisan informatív táblázatokból kapjanak pontos és megbízható képet vállalkozásuk pillanatnyi helyzetéről. Így az eusys egyszerre támogatja a könyvelés és a controlling feladatköreit is.
HÍREK RÖVIDEN
  • FELHASZNÁLÓKAT KERESÜNK az eusys számlázó programok éles tesztelésére. Most ingyenesen kezdheti el használni a legújabb fejlesztésű programokat, cserében azt kérjük, hogy a működés során tapasztalt kényelmetlenségeket, hibákat jelezze felénk.
    Részletek
  • VÁLLALATIRÁNYÍTÁS - EU-TÁMOGATÁSSAL. A GOP-2011-2.2.1 és KMOP-2011-1.2.5 konstrukciókkal 1-10 millió forintos támogatással valósíthatja meg vállalati rendszerét! Ráadásul a SZÁMADÓ most átvállalja Öntől a pályázat megírásával kapcsolatos feladatokat és költségeket!
    Részletek