Kik vagyunk?

Az Inkasszó Hungária új szemléletet vezetett be a követelésbehajtás területén, amelynek eredményeképpen sokkal hatékonyabban tud segíteni minden a hitelezőknek, legyen magánszemély, gazdasági társaság vagy más jogi személy. Fő feladatunk a hitelezőknek segíteni abban, hogy követeléseik minél rövidebb idő alatt és minimális ráfordítással térüljenek meg.

Új szemlélet


Miért minket válasszon?

Behajtó kollégáink közel egy évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a követelésbehajtás területén, szakmájukban a legjobbak közé tartoznak. A követelésbehajtás területén elsőként vezettük be a rendkívül kedvező árú Diszkontbehajtást. Munkatársaink folyamatos továbbképzéseken vesznek részt, annak érdekében, hogy minél hatékonyabban tudjanak segíteni a kinnlevőségek mielőbbi behajtásában.

Rendelkezünk minden olyan szükséges képesítéssel és engedéllyel, ami tevékenységeink elvégzéséhez szükséges.

Ügyvédi csapatuk kifejezetten erre a területre szakosodtak, ezért rendkívül hatékonyan tudnak segíteni abban, hogy a hitelezők hozzájussanak a pénzükhöz.

A legkorszerűbb behajtási módszerekkel dolgozunk, amelyek saját fejlesztéseken alapulnak, illetve folyamatosan keressük az további új megoldásokat is a sikeres behajtás érdekében.

Diszkréten kezelünk minden egyes ügyet és nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a munkánkat a hatályos jogszabályok betartásával végezzük.


Tegyen próbára minket!

Hívja értékesítési csoportunkat vagy küldjön e-mailt az ertekesites@inkasszohungaria.hu címre!

Inkasszó Hungária Diszkontbehajtó az Inkasszó Hungária Csoport tagja
■ 1103 Budapest, Noszlopy utca 28 ■ Tel.: (+36 1) 433 4939 ■ E-mail: info@inkasszohungaria.hu