“20 év a Professzionális Dokumentum Menedzsment területén”

Offi LOGÓ2

Az Offisys Kft. 20 éves fennállása annak az elhivatottságnak köszönhető, melyben a partnereink segítségével szolgálhattuk ügyfeleinket a dokumentum automatikus adatfeldolgozó rendszerek területén.  Így köszönöm minden ügyfelünknek a megtisztelő bizalmat, hogy olyan rendszereket választottak amit hosszútávon is méltó elismeréssel szolgálhatunk. Köszönöm munkatársaimnak azt a lelkiismeretes munkát mivel szolgálták ügyfeleinket és sikerre vitték az elmúlt évtizedeket. Az Offisys Kft. a rendszereivel, termékeivel és szolgáltatásaival a Minőség, a Megbízhatóság és a Költséghatékonyság jegyében dolgozott.DSC01647_2015_2

Minőségi rendszereink 13 európai országban lettek bevezetve. Megbízhatóságukra jellemző, hogy a nemzetközi területeken is, több mint 10 éve történt bevezetés után is kiválóan működnek.

Költséghatékony megoldásokat jelentenek minden esetben ahol igényelt cél a bevezetést követő azonnali mérhető eredmény, az időmegtakarítás és költségcsökkentés. Rendszereinkkel több 100 millió dokumentum digitalizálását és több   100 ezer óra időmegtakarítást eredményeztünk ügyfeleinknek.

Megújult honlapunk a 20. évfordulóra.   Itt megtalálhatóak a minőségi képalkotó, az automatikus dokumentum és adatfelismerő, a munkafolyamat és dokumentum menedzselő rendszereink információi. Ezek kimagasló eredményekkel biztosítják a manuális munka hatékony kiváltását. Megtalálhatóak még a felhő alap szolgáltatás, így távolról is használhatóak a rendszerek által biztosított feldolgozási előnyök. A mobil alkalmazással kiterjesztett menedzser információs rendszerben hatékonyan alkalmas a képzett adatok kijelzésre és folyamatvezérlésre.

Rendszereink és szolgáltatásaink minőségének biztosítását partnereink is segítik. Partneri hírekben friss információkkal szolgálunk az aktuális változásokról.

A Kávésarokban egy kis pihenésre invitáljuk vendégeinket. Itt rendre olyan más területekről származó kitekintés hírek, információk találhatóak melyek méltán segítik életünket a hétköznapokban. Itt hétről hétre új témák és cikkek találhatók az Életmód, Sport, Gasztronómia, Technika vonatkozásában. Ide folyamatos frissítéssel szerkesztjük be azon újdonságokat, információkat, melyet ügyfeleinktől, partnereinktől és barátainktól kapunk.

Örömünkre szolgál, hogy együtt ünnepelhetünk olvasóinkkal a megújult honlapon. Várjuk szíves érdeklődésüket továbbra is.

Üdvözlettel

Javellák János

ügyvezető igazgató