Partner hírek

18-szam

Életképek a KHP Budapestnél 

Együttműködő partnerünk, a KHP Budapest újabb megbízást kapott:

a XV. kerület önkormányzati lapjának a teljes tördelését, nyomdai előkészítését. A kéthetente megjelenő, 20-24 oldalas lap eljut a kerület minden lakójához és beszámol a környék életének kisebb és nagyobb eseményeiről egyaránt.

Szól a kerület történelméről és jövőjéről, kultúráról, gyerek- és felnőtt programokról, profi és amatőr sportról, közbiztonságról, környezetvédelemről, helyet kapnak iskolák és meghatározó személyiségű pedagógusok, a kerületből származó vagy kerületben élő művészek és celebek. Októbertől pedig külön összeállítás készül a 60 éven felüli korosztály számára.

Nagyon örülök, hogy mi tördelhetjük az Életképek magazint – mondja Krepler István, a KHP Budapest vezetője. – Hozzám mindig is a nyomtatott betű állt a legközelebb, az általunk készített színes kiadványok és weboldalak közepette szívesen foglalkozom ezzel a klasszikusnak számító újsággal. Felsorolni is hosszú lenne hogy hány újság megjelenésében működtem közre a Haszon magazin beindításától a Danone belső hírleveléig; most az Életképeknél profi szerkesztőségi csapattal, újságíróval, fotóssal dolgozunk azon hogy értékes tartalmat szolgáltassunk a lakóknak. 

Gondos kezek alakítják az Életképek újság tördelését, arculatát a KHP Budapest-nél. Öröm együttműködni a cég kreatív, munkájukra odafigyelő, precíz szakembereivel. Remélem, hogy töretlen marad ez a gyümölcsöző munkakapcsolat, és szép lapszámokkal örvendeztethetjük meg az Életképek olvasóit – mondta Metz Edina, az újság főszerkesztője

A nyár végén külsejében is megújult az Életképek a KHP  közreműködésével: színesebb, magazinosabb formátumot kapott, amellett hogy megőrizte korábbi tartalmi gazdagságát. A lap aktuális száma letölthető a www.xvmedia.hu oldalról, amely a tervek szerint a későbbiekben a kerület lakóit kiszolgáló hírportállá fejlődhet.